Golfbollar i Sverige

Sverige är ett golf tätt land där det spelas väldigt mycket golf. Med en växande e-handel så har de flesta börjat handla golfbollar på internet. Den största försäljaren av golfbollar online heter NJGolf. De är kända för sin höga kvalité i kombinationen med bra priser och utmärkt service. Man kan också lära sig mycket om golfbollar på deras hemsida www.njgolf.se. Det finns bra fakta artiklar och en guide som hjälper till att välja rätt golfboll utifrån sving och spelstil. De har också utvecklat en bollväljare där man får svara på ett antal enkla frågor och utifrån svaren kan bollväljaren rekommendera vilken golfboll som passar bäst.

Populäraste golfbollarna i Sverige

Titleist har vart de överlägset mest populära märket i Sverige också precis som det är i resten av världen. Men på senare år har de börjat få allt mer konkurrens ifrån andra märken. Flaggskeppet Titleist Pro V1 fortfarande den mest spelade bollen i världen men den är inte alls lika överlägsen som under sin absoluta storhetstid i början på 2000-talet. Callaway Chrome Soft är en stark utmanare som snabbt har blivit populär i Sverige. Det är en golfboll som levererar tourprestanda till ett något lägre pris än de konkurrerande tourbollarna.

I mellanklass registret är det jämnt mellan Callaway Supersoft och Titleist Truesoft både i försäljning och prestanda på golfbollarna. Ibland budget golfbollar så har Pinnacle fortfarande en stark position i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *